Kauniina Lauantaipäivänä Villa Nokassa

Posted by Anastasia Roivainen under Etelä-Suomi, Matkustaminen, Suomi (No Respond)

Villa Nokka

Vietimme Luxury Holidayn tiimin kanssa ikimuistoisen syyspäivän upeassa Villa Nokassa Padasjoella. Matka perille vei vajaa pari tuntia, ja metsätien päässä se kohosi kaikessa kauneudessaan; Villa Nokka upeine järvimaisemineen. Meitä odotti lämmin vastaanotto. Ihastelimme huvilan valoisia ja kauniisti sisustettuja tiloja. Tilavasta tupakeittiöstä aukesi huikeat järvinäkymät kolmeen eri suuntaan.

 

Villa Nokkia insideHieno 150 m2 kokoinen Villa Nokka tarjoaa tasokasta majoitusta kahdeksalle henkilölle. Huvilan tilat käsittävät 5 huonetta, keittiön, tilavan kuistin ja miellyttävän, katetun aurinkoterassin. Viimeisen päälle varustellussa huvilassa on internetyhteys (WiFi/WLAN), satelliittikanavat (yli 400 kanavaa), TV, DVD –soitin, ilmastointi, lattialämmitys ja mahdollisuus tilata siivouspalvelu sekä catering-palvelu huolehtimaan ruokailuista. Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy tarpeelliset astiat ja välineet myös omatoimiseen ruoanvalmistukseen: mm. sähköhella, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi/ pakastin, astiasto ja ulkona on lisäksi kaasugrilli.

 

BoatPian vene jo kiidätti meitä järveä pitkin kohti Padasjoen satamaa. Siellä nousimme purjeveneeseen seilaamaan kohti Päijänteen Kansallispuistoa. Nautimme kahvista ja vastaleivotusta mustikkapiirakasta kuunnellessamme kipparipariskunnan kertomaa heidän purjehdusseikkailuistaan maailman merillä. Ilma oli mitä parhain ja suurimman osan vain nautimme auringonpaisteesta ja upeista maisemista.

Kansallispuistossa pääsimme nauttimaan savustettua siikaa ja paistamaan makkaraa nuotion lämmössä jättigrillikatoksen alla. Ulkoilureitit ovat ihanteelliset ja saaren voi kävellä päästä päähän nauttien metsän tuoksusta ja äänistä.

 

KotaMatkamme jatkui perehtymään kalastuksen saloihin. Pääsimme näkemään ja kokemaan ammattilaisten ohjauksessa uistelua sekä virvelöintiä. Seurasimme kalastusoppaan ammattitaitoista työskentelyä ja kyllä täytyy todeta, että uistelu on taitolaji, kun osaa pitää niin monia ”lankoja käsissään” sotkeutumatta niihin J. Virvelöinti onnistui vallan mainiosti, kun sormet tajusivat muutaman harjoituskerran jälkeen päästää ajoissa irti siimasta. Saimme jopa kehuja meidän hienoista heitoista. kivaa oli, nauru raikasi ja napattiin ainakin näääin iso hauki.

Fishing boat Fishing boat2

Dining tableAuringon laskiessa ilma alkoi jo viiletä ja suuntasimme nokkamme kohti Villa Nokkaa. Siellä meitä odotti lämmin sauna ja ulkoporeamme. Jos tämä ei rentouta, ei mikään! Nautiskelimme poreista ja edessämme oli näkymä tyynestä järvestä ja meidät ympäröi hiljaisuus. Päätimme olla rohkeita ja pulahtaa järveen, ja niin me teimme. Muutama kiljahdus taisi kuulua sekä nopeat askeleet takaisin saunan lämpöön.

Pöytä oli katettu ja oli aika aloittaa rapuillallinen. Ravut oli Villa Nokan omasta rannasta pyydettyjä ja taatusti tuoreita. Siinä se ilta vierähti takkatulen tunnelmassa jutustelun ja herkuttelun merkeissä. Huvilan catering palvelut olivat todella toimivat ja ruoka herkullista.

 

 

 

Yön pikkutunneilla kipusimme yläkertaan yöpuulle. Tapahtumarikas päivä ulkoilmassa, rentoutuminen saunan ja paljun lämmössä, hyvä ruoka ja todella mukavat sängyt takasivat sikeät yöunet.

Fireplace

Meitä onnisti, sillä seuraavana aamuna heräsimme sateeseen, mitä kesti koko paluumatkamme ajan.

Suosittelemme Villa Nokkaa sekä Villa Tyyrpuuria ja Paapuuria, mihin myös tutustuimme, lämmöllä. Maisemat ovat kerrassaan upeat, ja eri vuoden ajat tuovat oman ainutlaatuisen särmänsä. Aktiviteetteja löytyy paljon ulkoilmahenkisille lomailijoille ja kaikki palvelut niin kalastusreissuista catering palveluihin pelaavat hienosti. Asiakasta on ajateltu viimeisen päälle kaikessa. Ja ah, se oma rauha ja hiljaisuus! Tämä pieni reissu niissä ihanissa maisemissa oli todellinen irtiotto arjesta ja siitä saikin uutta puhtia kohti syksyn pimeneviä iltoja.

 

Lisätietoa Villa Nokkasta http://www.luxholiday.fi/fi/275.html tai ota yhteyttä asiakaspalveluun : info.fi@luxholiday.net, 09 2316 5095

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags: , , , ,

Avainsanat: , , , ,

Varaa kesän 2012 lomasi!

People on the lake
People on the lake

Onko sinulla suunnitelmat kesälomallesi? Olisiko aika hieman pysähtyä ja miettiä missä haluaisit viettää unohtumattoman kesälomasi?

Nyt on erittäin hyvä aika varata kesän 2012 lomamökki – toimi nopeasti – parhaat viedään päältä.

Valitse kesälomasi mökki oheisista linkeistä:

Linkin takaa saat listauksen mökeistä hintoineen. Klikkaa mökin kuvaa, niin saat mökin valokuvat, kuvauksen ja saatavuuskalenterin. Hinnan saat helposti laskettua valitsemalla tulo- ja lähtöpäivän sekä klikkaamalla ”LASKE HINTA” -painiketta.

Voit myös kohdentaa hakuasia tarkemmin ja hakea vai ne mökit jotka ovat vapaana lomasi aikana. Valitse kohde yllä olevista linkeistä ja valitse lomasi tulopäivä sekä lähtöpäivä sivun vasemman laidan kalentereista. Klikkaa ”hae”-painiketta. Saat listan vapaista mökeistä hintoineen. Klikkaa mökin kuvaa, niin saat mökin valokuvat, kuvauksen ja saatavuuskalenterin. Hinnan saat helposti laskettua valitsemalla tulo- ja lähtöpäivän sekä klikkaamalla ”LASKE HINTA” -painiketta.

Vaihtopäivä sesonkiaikoina

Vaihtopäivä on sesonkiaikoina yleensä lauantai tai perjantain ja lyhin varausaika on viikko. Kesämökeissä kesä on huippusesonkia ja mökkilomailu on edullisinta keväällä ja syksyllä. Hiihtokeskusten mökeissä sesonkiaikaa on yleensä kevättalvi (viikot 8 – 17) sekä joulu ja uusivuosi.

Viikonloput

Viikonloppuhinta määräytyy yleensä kulloinkin voimassa olevan hintakauden mukaan. Helpoiten saat viikonloppuhinnan selville seuraavasti: Valitse tulopäivä ja lähtöpäivä ja klikkaa Hae. Saat näkyviin listan alueen vapaista mökeistä hintoineen. Klikkaa mökin kuvaa, niin saat mökin valokuvat, kuvauksen ja saatavuuskalenterin. Viikonloppuja vuokrataan rajoitetusti. Suurinta osaa viikonlopuista voi netissä varata vasta noin viikkoa ennen aloituspäivää.

Juhannus

Mökki, joissa vaihtopäivä on lauantai, juhannus myydään 8 vuorokauden pakettina ajalle 16.06.2012 – 24.06.2012 lauantai-sunnuntai. Jos mökissä on perjantaivaihto, myydään juhannus ajalle 22.06.2012 – 29.6.2012 perjantai-perjantai.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags: , , ,

Avainsanat: , , ,

Pikkujoulut lähestyy!

Posted by Mika Roivainen under Lappi, Matkustaminen, Oulu, Suomi, Tarjoukset (No Respond)

Pikkujoulut lähestyvät ja nyt on aika nauttia vuoden tuloksista

Luxusmökit

Olisiko aika miettiä miten palkita työntekijät? Kenties nyt olisi aika ottaa parhaat asiakkaat, antaa heille pientä luksusta ja samalla viimeistellä viimeiset kaupat ennen vuodenvaihdetta.

Olemme keränneet muutamia vaihtoehtoja, joissa voitte viettää tasokkaan palaveripäivän tai pikkujoulut. Katso lisää

Onko työntekijäsi ansainneet pientä luksusta?

Pikkujouluaika kolkuttaa jo ovelle ja nyt olisi hyvä aika antaa työntekijöille pieni irtiotto arjesta. Miltä kuulostaisivat pikkujoulut hieman erilaisissa puitteissa perinteisen ravintolan sijaan?

Luksusmökki, hyvää ruokaa, tunnelmallinen ilmapiiri ehkä sauna ja palju sekä ikimuistoisia elämyksiä erilaisten päiväohjelmien parissa.

Ota puhelinkäteen ja näppäile numero 09-2316 5095 tai laita sähköpostia, niin henkilökohtainen matkapalvelumme järjestää yrityksellesi parhaat mahdolliset puitteet pikkujoulun viettoon yhteistyökumppaniemme kautta koko Suomessa.

Lahdelma keidas

Onko hiihtolomasuunnitelmat valmiina? Nyt kaikista jäljellä olevista hiihtokohteista 5% alennus vain tällä varauskoodilla TAGJ2FGl. Tämä tarjous on voimassa vain 12.12.2011 klo 23.59 asti. Varaa oma unelmalomasi nyt!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags: , , , ,

Avainsanat: , , , ,

Vuokraa auto lomallesi ja vältä ikävät lisäkustannukset

Posted by Mika Roivainen under Matkustaminen, Suomi (No Respond)

Vuokraa auto lomallesi ja vältä ikävät lisäkustannukset

Ajelemalla ympäriinsä lomakohteessasi on oivallinen tapa löytää uusia ulottuvuuksia ja uusia paikkoja. Kulkeminen julkisilla  ei ole aina helppoa, ja voit varata hyvän ajan ja paikan mihin voit vuokra-autolla käydä.  Kuitenkin joskus yllättävästi tämä mukavuus ja helppous voi tulla kukkaroille kalliiksi, odottamattomasti. Tämä, koska monet ihmiset eivät tiedä ns. Piilohintoja sekä  autonvuokraus menettelyjä. Tämä artikkeli sisältää muutamia vinkkejä ja neuvoja mitkä sinun tulisi lukea ennen kuin vuokraat autoa.

Vahinko raportit

Autovuokraamon tulisi aina tehdä raportti jo aikaisemmista vaurioista ajoneuvossa ennen kuin ajat ajoneuvolla vuokraamolta, ettei autovuokraamo tee uutta vahinkoraporttia jo aikaisemmasta kolhusta ja syytä uutta asiakasta.

Kysy aina kopio vahinko raportista, joka on jo maksettu eikä sinun tarvitse maksaa  vanhaa vahinkoa uudelleen.

Tarkista tankkaus ehdot

Kysy aina autovuokraajaltasi tankkaus ehdoista, koska eri vuokraajat veloittavat asiakkaalta täyden tankin saapuessasi noutamaan ajoneuvoa ja pyytävät sinua palauttamaan tankin tyhjänä. Joillekkin  se tarkoittaa että he joutuvat maksamaan loput polttoaineet mitä he eivät käyttäneet. Ole varuillasi tankkaus ehdoissa, ettet ole pettynyt kun saat laskun vuokraajalta käyttämättömästä polttoaineesta. Jos et ole tyytyväinen tankkausehtoihin, valitse eri vuokraaja välttääksesi lisäkustannukset.

Tarkista kilometri ehdot

Useimmissa kohteissa vuokraajilla on rajattomat kilometrit – ehto. Tämä tarkoittaa sitä. Että voit ajaa niin pitkälle ja niin paljon kuin haluat ilman lisäkustannuksia. Joillakin vuokraajilla on raja, jonka voit ajaa mutta laskuttavat ylimääräisistä kilometreistä.

Tarkista paikalliset lait

Tee taustatutkimusta kohteeseen mihin olet ajamassa. Jotkut kohdemaat omaavat jopa 500€ sakkoja liikennerikkomuksista.  Älä maksa ylimääräistä joten ota myös selvää nopeusrajoituksista.

Palauta auto ajallaan

Vuokraajilla on yleensä tiukka aikataulu, etenkin kiireisenä lomakautena. Tämän takia he veloittavat asiakasta  yhden päivän vuokrasta jos palautat auton myöhässä. Varmista vielä kohteessa siis että tiedät mihin aikaan toimisto menee kiinni, ja voit palauttaa auton ajoissa.  Joissakin tapauksissa joudut palauttamaan auton päivää ennen, jotta vältyt palauttamasta autoa myöhässä.

Oletko vakuutettu?

Tiedä mitä vakuutusmaksut kustantavat sinulle. Jos sinulla on lisävalintana omavastuun korvaussuoja, älä odota että se korvaa kaikkea. Useimmiten off road -ajosta tulleet vahingot auton alle tai renkaisiin eivät ole korvattavissa omavastuun korvaussuojalla. Siksi kannattaakin ottaa selvää mitä vakuutus kustantaa ja mitä ei .

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags:

Avainsanat:

Mökki – Mökit – Vuokramökki

Mökkilomat ovat erittäin suosittuja ja sinun ei tarvitse omistaa omaa mökkiä jotta pääset nauttimaan hyvästä lomasta suomen suveen tai miksi et voisi myös miettiä hiihtoa tai laskettelua suosituissa laskettelukohtaisessa ympäri Suomea. Mökkiloma on erittäin hyvä vaihtoehto Suomen matkailussa ja se on myös suhteellisen edullista varsinkin, jos henkilömäärä on suurempi ja ruoka valmistetaan itse.

Mökki vuokrataan yleisesti loma-ajaksi ja siellä vietetään mukavaa ja rentouttavaa mökkilomaa perheen ja ystävien kanssa. Innokkaimmin Suomessa mökki vuokrataan joulu- ja hiihtolomalla sekä tietenkin kesäaikaan. Myös ruska-aika on suosittu aika lähteä mökkilomalle lapin ikimuistoiseen luonnon väriloistoon.

Lukumääräisesti eniten kesämökkejä oli Länsi-Turunmaan kunnassa, yli 8 000 mökkiä. Seuraavaksi eniten mökkejä oli Hämeenlinnassa, Kouvolassa, Salossa, Raaseporissa ja Kuusamossa, joissa kunnan mökkikantaan kuului yli 6 000 kesämökkiä.Vuokramökkien vuokrahinnat alkavat yleensä noin 1000 eurosta/viikko riippuen mökin sijainnista, järven/meren läheisyydestä, varustelusta, mökin koosta ja muista mökin varasteista. Etelä-Suomessa asuu suuri osa suomalaisista, myös vuokramökkien kysyntä tällä alueella on suurempaa kuin muualla Suomessa. Etelä-Suomen mökit eivät oikeastaan ole mitään kesämökkejä vaan ympäri vuoden asuttavia ja hyvin varusteltuja huviloita.

Kaikkiaan 56 kunnassa oli vuoden 2009 lopulla enemmän kesämökkejä kuin vakinaisesti asuttuja asuntoja. Tilastokeskuksen teettämän tutkimuksen mukaan Suomessa oli vuonna 2009 n. 485 000 kesämökkiä.

Mökin vuokraaminen on mukava tapa viettää kesälomaa, ja Suomessa onkin tuhansia vuokramökkejä. Puhdas vesistö, jylhät rannat, lukuisat saaret – parasta suomalaista luontoa! Vuokramökkissä asut laadukkaasti, luonnon helmassa. Vuokrahuvila on tyypillisimmin erittäin hyvin varusteltu lomanviettopaikka. Huvila on usein paljon isompi kuin tavallinen kesämökki ja aina talviasuttava.

Tyypillisesti ulkomaiset mökkivuokraajat tulevat Saksasta, Ruotsista ja Venäjältä. Yleisin mökkivuokrausseurue on 2-4 hengen porukka, jonka aikuiset ovat iältään 40 – 60 -vuotiaita. Suomalaisista mökin vuokraajista jopa puolet on kotoisin Helsingistä tai sen lähialueilta.

Vuokramökki

Vaihtelun vuoksi vuokramökki voidaan vuokrata vaikkapa joka vuosi eri paikkakunnalta. Aina ei tarvitse mennä samaan paikkaan samalla kokoonpanolla viettämään ikimuistoisia mökkilomahetkiä. Perheen kesken voi vuokrata tilavan mökin lapsiystävälliseltä alueelta, jossa on pienille lapsille aktiviteetteja runsaasti. Miesten kesken voidaan vuokrata vähän pienempi mökki esimerkiksi Kuusamosta ja painua moottorikelkkasafarille tai laskettelureissulle.

Aina on myös niitä, jotka eivät ole harrastaneet mökkeilyä. Heidänkin kannattaa kokeilla ennemmin vuokramökillä kuin oman mökin ostamisella sitä, että onko mökkeily mukavaa. Pettymyksien välttämiseksi kannattaa valita hyvämaineinen välittäjä, josta esimerkiksi tuttavillasi on kokemusta.

Luxury Holiday tarjoaa erittäin laadukkaat vuokramökit ympäri Suomea. Mökki löytyy helposti Saimaan rannalta läheltä Helsinkiä tai Tamperetta. Talven vuokramökit suurimmista hiihtokeskuksia mm. Levi, Ruka ja Himos.

Sivustolta voi etsiä sopivaa vuokramökkiä seuraavilta alueilta: Etelä-Suomi, Itä-Suomi, Lappi, Länsi-Suomi, Oulu

Kesämökki

Kesäisin laadukas mökki voi olla todella kiven takana, varsinkin Juhannus on varattu jo yleisesti hyvissä ajoin keväällä.

Talviloma

Talvikohteissa Joulu, uusivuosi ja hiihtolomakauden ajat ovat erittäin suosittaja ja mökin varaaminen kannattaa tehdä jo kesällä.
Uudenvuoden ajat ovat erittäin suosittaja Venäläisten keskuudessa ja silloin saapuu suuri määrä matkaajia rajan toiselta puolelta.

Luonnollisesti hiihtokeskusten ja muiden harrastusmahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mökit ovat tavallista kalliimpi talviloman aikaan.

Vuokrataan mökki ja huvila. Lomamökit ja huvilat turvallisesti ja edullisesti vapaa-ajan ja liikematkustajien käyttöön Suomessa.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,

Avainsanat: , , , , , , , , , ,

Levi – Kittilä

Posted by Anastasia Roivainen under Lappi, Matkustaminen, Suomi (No Respond)

Kokemuksia ja elämyksiä

Levin lomasta jää kotiin vietäväksi upeita muistoja, siitä pitävät huolen osaavat ohjelmapalveluyrittäjät ympäri vuoden. Välineet saat vaikkapa vuokraamosta, opastetulle safarille varusteet tulevat aina talon puolesta.

Talviset aktiviteetit

Levillä on Oikea Talvi ja tarjolla kaikki talviset aktiviteetit, mitä ajatella voi! Pikku pakkanen, kaamoksen hämyisä taika ja aurinkoiset keväthanget vievät vaikka retkelle revontulia etsimään.

Rentouttavaa lomaa!

Toiselle hyvän olon loma tarkoittaa rentouttavaa päivää kylpylässä ja hoidoissa, toiselle sitä että on kerrankin aikaa vietettäväksi kuntosalilla tai kunnon jumpassa. Levillä voit hemmotella, hikoilla tai vain nauttia hiljaisuudesta. Omaan tahtiisi.

Saunassa sappi sammuu, löylyssä viha viilenee

Levin ohjelmapalvelutarjonnasta löytyvät perinteisen suomalaisen saunan lisäksi kaikki kylpylän erikoisuudet, useita savusaunoja sekä löylyelämyksen maustavia turvehoitoja. Kotasaunassa otetun hien jälkeen voi talvisin pulahtaa terästävälle avantouinnille!

Kesäiset elämykset

Lapin kesän uskomaton valoisuus ja puhdas luonto ovat elämys jo sinällään. Levillä on tarjolla myös koko joukko vaihtoehtoja sinulle, joka haluat liikkua kesän keskellä.

www.levi.fi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags: , , , , ,

Avainsanat: , , , , ,

Ruka – Kuusamo

Posted by Anastasia Roivainen under Lappi, Matkustaminen, Suomi (No Respond)

Ruka on yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista. Rukan kylästä on tullut elämää sykkivä tunturikylän keskusta, jossa on kaikki oikean hiihtäjän tarvitsemat palvelut. Tunturia ympäröivä Kuusamon ainutlaatuinen luonto tarjoaa monta mahdollisuutta löytää sisältään pieni eräretkeilijä ja suuri luontoihminen. Ruka ja Kuusamo kutsuvat jokaisen nauttimaan. Ympäri vuoden.

Viime vuosina Ruka on uudistunut toden teolla, mikä merkitsee Rukan kylään lisää hotellihuoneita, anniskelupaikkoja, vuokraamoja ja kauppoja. Rukalle tulijoista moni haluaakin majoittua aivan tunturin läheisyyteen, sen vilkkauteen ja ihmisvilinään. Tunturi vetää laskettelijoita puoleensa joka päivä kauempaakin. Iloisen punainen SkiBussi kuljettaa hiihtäjiä mökkikylistä tasaisin väliajoin kohti rinteitä ja keskusaukion sykkivää elämää.

Rukalle ja Kuusamoon tulijat tietävät voivansa viettää monipuolista ja viihtyisää lomaa. Koko perheen hiihtokeskuksena Ruka palvelee monipuolisesti myös lapsia. Rukan rinteet ovat ehdottomasti Suomen suosituimmat, minkä huomaa myös ensimmäistä kertaa tunturissa olevien kasvoilta. Monta iloista ilmettä pitkin päivää kertovat laskettelun riemusta ja lomalla olon rentoudesta. Laavut ja pikkupurtavapaikat tarjoavat mukavia lepohetkiä nuotiotulen ja kahvintuoksuisten sisätilojen lämmössä.

Rukalla ja Kuusamossa viihdytään kelillä kuin kelillä. Laskettelun ja lumilautailun lisäksi tunturissa ja sen ympäristössä on monta mahdollisuutta harrastaa erilaisia lumilajeja. Mutkittelevat metsämaastot ja avarat järvenjäät edustavat murtomaahiihtäjän unelmien täyttymystä. Lukuisat ohjelmapalveluyritykset huolehtivat loman elämyksellisyydestä ja seikkailuntahdon toteuttamisesta. Moottorikelkkasafarit erämaaleireineen sopivat myös kokousvieraille ja incentive-matkalaisille. Pakkasen nipistellessä poskipäitä Kuusamon Tropiikissa on lämmintä ja rentouttavan poreilevaa vettä, helliviä kylpyläpalveluja, hyvää ruokaa ja nautinnollisia drinkkejä.

Kun lumi sulaa, alkaa Kuusamon aina yhtä vihreä kesä. Kuusamon vesistö houkuttelee narraamaan taimenia ja melomaan pitkin kallioseinämien reunustamia kapeita jokia. Vuolaimmat kosket saavat uhmakkaimmat vastustamaan luonnon voimia. Ja haastetta löytyy tietysti myös Rukatunturilta!

http://www.ruka.fi/

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags: , , , , ,

Avainsanat: , , , , ,

Himos Eteläisen Suomen laajimman hiihto- / vapaa-ajankeskuksen kaikki palvelut käytössäsi!

Posted by Mika Roivainen under Länsi-Suomi, Matkustaminen, Suomi (No Respond)

Laskettelua, melontaa, kuumailmapallolentoja, jääkartingia, vaelluksia ja safareita moottorikelkalla, kävellen tai vaikka potkukelkalla. Elämystarjonta on Himoksella äärimmäisen laajaa, eikä tekeminen varmasti lopu pitkälläkään lomalla.

Jos taas kaipaat rauhallisempaa ajanviettoa, löytyy Himokselta ja sen ympäristöstä niin teatteria kuin oopperaakin. Veli Ähtävän taidetalo tarjoaa käyntikohteena taide-elämyksiä lumoavissa tunnelmissa. Erilaisia ravintoloita, tilausravintoloita ja kahviloita löytyy useita kymmeniä, mm. Hirvikartanon maalaisgourmet-ravintola, jonka pihalla voit nähdä Suomen ainoat tarhatut hirvet.

Himos-areenalla taas tarjotaan vauhdikkaampaa menoa lähes jokaisena iltana suosittujen yhtyeiden tahtiin. Hyvän olon Himos-palvelut puolestaan mahdollistavat kaikenlaisten rentoutumisen avainten löytämisen unelmalomallasi.

www.himos.fi

Esimerkkejä mökeistä: Helmi I, Helmi II, Helmi III

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags: , , , , ,

Avainsanat: , , , , ,

Mökkiloma

Posted by Mika Roivainen under Matkustaminen, Suomi (No Respond)

Mökkilomat ovat erittäin suosittuja ja sinun ei tarvitse omistaa omaa mökkiä jotta pääset nauttimaan hyvästä lomasta suomen suveen tai miksi et voisi myös miettiä hiihtoa tai laskettelua suosituissa laskettelukohtaisessa ympäri Suomea. Mökkiloma on erittäin hyvä vaihtoehto Suomen matkailussa ja se on myös suhteellisen edullista varsinkin, jos henkilömäärä on suurempi ja ruoka valmistetaan itse.

Ensimmäiseksi mökkiloman suunnittelu kannattaa aloittaa ajankohdan valinnalla ja liikkeellä kannattaa olla hyvissä ajoin. Kesäisin laadukas mökki voi olla todella kiven takana. Talvikohteissa Joulu, uusivuosi ja hiihtolomakauden ajat ovat erittäin suosittaja ja varaaminen kannattaa tehdä jo kesällä. Uudenvuoden ajat ovat erittäin suosittaja Venäläisten keskuudessa ja silloin saapuu suuri määrä matkaajia rajan toiselta puolelta.

Onnistuneen mökkiloman avaimet

Kun olet löytänyt sopivan kokoisen mökin tarkista sen saatavuus ja varaa kohde. Sinun ei tarvitse olla huolissasi mökin tasosta vaan yleisesti kaikissa vuokramökeissä on sähköt, vesi, lämmitys, WC ja täysin kalustettu keittiö. Tarkemmat tiedot löydät mökin esittelystä.

Kun olet vahvistanut varauksesi ja maksanut sen, saat ajo-ohjeet sekä tiedon mistä voit noutaa avaimen. Ikävien yllätysten välttämiseksi, muista maksaa mökkisi ajoissa.

Lähde mökkilomallesi ajoissa ja suunnittele ajoreitti ennakkoon. Lomareissua ei kannata aloittaa kiireessä ja hermoilun parissa. Varausvahvistuksessa on yleisesti tarkka osoite sekä GPS-koordinaatit mökille. Jos autossasi ei ole navigaattoria, voit tulostaa kartan kotiovelta lomakohteeseen varausvahvistuksen yhteydessä olevasta Google karttapalvelun linkistä. Tarkista ajo-ohjeen huomiot varausvahvistuksestasi.

Kaikissa varattavissa kohteissa on hyvä varustelu ja tarkemmat tiedot löydät mökin esittelystä. Jos et ole tilauksen yhteydessä valinnut petivaateita, ota mökille mukaan omat petivaatteet ja pyyhkeet. Mökkien varustuksiin kuuluu tyynyt, peitot ja patjat, mutta petivaatteet on tilattava erikseen tai käytettävä omia. Hyvin usein mökit ovat hyvin varusteltuja ja niistä löytyy iso keittiö mausteineen ja ruuanlaitto on erittäin nautinnollista ajanvietettä perheen parissa.

Loppusiivous

Loppusiivous on monesti valinnainen lisäpalvelu. Jos olet valinnut mökkipakettiin loppusiivouksen, huolehdi kuitenkin mökin perussiisteydestä, kerää tyhjät juomapullot ja laita astia astianpesukoneeseen sekä roskat roskikseen. Jos haluat tehdä loppusiivouksen itse, siihen kuuluu mattojen tamppaus, imurointi, lattioiden pyyhintä, petivaatteiden tuuletus ulkona, tiskaus, saunan ja WC:n pesu sekä roskien vieminen jätepisteeseen.

Jos haluat jatkaa lomatunnelmissa lomasi loppuun asti voit tilata loppusiivouksen mökin omistajalta.

Ongelmatilanteet

Luxyry Holiday, mökin omistaja tai huoltaja auttaa kaikissa mökkilomaasi liittyvissä ongelmissa. Älä pilaa kallisarvoista loma-aikaasi murehtimalla pieniä asioita vaan ota heti reilusti yhteyttä mökin omistajaan, jos jotain ongelmia ilmaantuu. Autat samalla paitsi itseäsi, myös tulevia vuokralaisia.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags: , , , , ,

Avainsanat: , , , , ,

Varaa kesän 2011 lomasi!

Onko sinulla suunnitelmat kesälomallesi? Eikö olisi aika hieman pysähtyä ja miettiä missä haluaisit viettää unohtumattoman kesälomasi.
Nyt on erittäin hyvä aika varata kesän 2011 lomamökki – toimi nopeasti – parhaat viedään päältä.
Valitse kesälomasi mökki oheisista linkeistä:

Linkin takaa saat listauksen mökeistä hintoineen. Klikkaa mökin kuvaa, niin saat mökin valokuvat, kuvauksen ja saatavuuskalenterin. Hinnan saat helposti laskettua valitsemalla tulo- ja lähtöpäivän sekä klikkaamalla ”LASKE HINTA” -painiketta.

Voit myös kohdentaa hakuasia tarkemmin ja hakea vai ne mökit jotka ovat vapaana lomasi aikana. Valitse kohde yllä olevista linkeistä ja valitse lomasi tulopäivä sekä lähtöpäivä sivun vasemman laidan kalentereista. Klikkaa ”hae”-painiketta. Saat listan vapaista mökeistä hintoineen. Klikkaa mökin kuvaa, niin saat mökin valokuvat, kuvauksen ja saatavuuskalenterin. Hinnan saat helposti laskettua valitsemalla tulo- ja lähtöpäivän sekä klikkaamalla ”LASKE HINTA” -painiketta.

Vaihtopäivä sesonkiaikoina

Vaihtopäivä on sesonkiaikoina yleensä lauantai tai perjantain ja lyhin varausaika on viikko. Kesämökeissä kesä on huippusesonkia ja mökkilomailu on edullisinta keväällä ja syksyllä. Hiihtokeskusten mökeissä sesonkiaikaa on yleensä kevättalvi (viikot 8 – 17) sekä joulu ja uusivuosi.

Viikonloput

Viikonloppuhinta määräytyy yleensä kulloinkin voimassa olevan hintakauden mukaan. Helpoiten saat viikonloppuhinnan selville seuraavasti: Valitse tulopäivä ja lähtöpäivä ja klikkaa Hae. Saat näkyviin listan alueen vapaista mökeistä hintoineen. Klikkaa mökin kuvaa, niin saat mökin valokuvat, kuvauksen ja saatavuuskalenterin. Viikonloppuja vuokrataan rajoitetusti. Suurinta osaa viikonlopuista voi netissä varata vasta noin viikkoa ennen aloituspäivää.

Juhannus

Mökki, joissa vaihtopäivä on lauantai, juhannus myydään 8 vuorokauden pakettina ajalle 18.06.2011 – 26.06.2011 lauantai-sunnuntai. Jos mökissä on perjantaivaihto, myydään juhannus ajalle 24.06.2011 – 01.07.2011 perjantai-perjantai.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags: , , , , , ,

Avainsanat: , , , , , ,