Levi – Kittilä

Posted by Anastasia Roivainen on marraskuu 30, 2010 – 15:44

Kokemuksia ja elämyksiä

Levin lomasta jää kotiin vietäväksi upeita muistoja, siitä pitävät huolen osaavat ohjelmapalveluyrittäjät ympäri vuoden. Välineet saat vaikkapa vuokraamosta, opastetulle safarille varusteet tulevat aina talon puolesta.

Talviset aktiviteetit

Levillä on Oikea Talvi ja tarjolla kaikki talviset aktiviteetit, mitä ajatella voi! Pikku pakkanen, kaamoksen hämyisä taika ja aurinkoiset keväthanget vievät vaikka retkelle revontulia etsimään.

Rentouttavaa lomaa!

Toiselle hyvän olon loma tarkoittaa rentouttavaa päivää kylpylässä ja hoidoissa, toiselle sitä että on kerrankin aikaa vietettäväksi kuntosalilla tai kunnon jumpassa. Levillä voit hemmotella, hikoilla tai vain nauttia hiljaisuudesta. Omaan tahtiisi.

Saunassa sappi sammuu, löylyssä viha viilenee

Levin ohjelmapalvelutarjonnasta löytyvät perinteisen suomalaisen saunan lisäksi kaikki kylpylän erikoisuudet, useita savusaunoja sekä löylyelämyksen maustavia turvehoitoja. Kotasaunassa otetun hien jälkeen voi talvisin pulahtaa terästävälle avantouinnille!

Kesäiset elämykset

Lapin kesän uskomaton valoisuus ja puhdas luonto ovat elämys jo sinällään. Levillä on tarjolla myös koko joukko vaihtoehtoja sinulle, joka haluat liikkua kesän keskellä.

www.levi.fi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags: , , , , ,

Tags: , , , , ,
This post is under “Lappi, Matkustaminen, Suomi” and has no respond so far.
If you enjoy this article, make sure you subscribe to my RSS Feed.

Post a reply

You must be logged in to post a comment.