Pikkujoulut lähestyy!

Posted by Mika Roivainen on marraskuu 14, 2011 – 15:37

Pikkujoulut lähestyvät ja nyt on aika nauttia vuoden tuloksista

Luxusmökit

Olisiko aika miettiä miten palkita työntekijät? Kenties nyt olisi aika ottaa parhaat asiakkaat, antaa heille pientä luksusta ja samalla viimeistellä viimeiset kaupat ennen vuodenvaihdetta.

Olemme keränneet muutamia vaihtoehtoja, joissa voitte viettää tasokkaan palaveripäivän tai pikkujoulut. Katso lisää

Onko työntekijäsi ansainneet pientä luksusta?

Pikkujouluaika kolkuttaa jo ovelle ja nyt olisi hyvä aika antaa työntekijöille pieni irtiotto arjesta. Miltä kuulostaisivat pikkujoulut hieman erilaisissa puitteissa perinteisen ravintolan sijaan?

Luksusmökki, hyvää ruokaa, tunnelmallinen ilmapiiri ehkä sauna ja palju sekä ikimuistoisia elämyksiä erilaisten päiväohjelmien parissa.

Ota puhelinkäteen ja näppäile numero 09-2316 5095 tai laita sähköpostia, niin henkilökohtainen matkapalvelumme järjestää yrityksellesi parhaat mahdolliset puitteet pikkujoulun viettoon yhteistyökumppaniemme kautta koko Suomessa.

Lahdelma keidas

Onko hiihtolomasuunnitelmat valmiina? Nyt kaikista jäljellä olevista hiihtokohteista 5% alennus vain tällä varauskoodilla TAGJ2FGl. Tämä tarjous on voimassa vain 12.12.2011 klo 23.59 asti. Varaa oma unelmalomasi nyt!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags: , , , ,

Tags: , , , ,
This post is under “Lappi, Matkustaminen, Oulu, Suomi, Tarjoukset” and has no respond so far.
If you enjoy this article, make sure you subscribe to my RSS Feed.

Post a reply

You must be logged in to post a comment.