Varaa kesän 2011 lomasi!

Posted by Mika Roivainen on lokakuu 5, 2010 – 15:35

Onko sinulla suunnitelmat kesälomallesi? Eikö olisi aika hieman pysähtyä ja miettiä missä haluaisit viettää unohtumattoman kesälomasi.
Nyt on erittäin hyvä aika varata kesän 2011 lomamökki – toimi nopeasti – parhaat viedään päältä.
Valitse kesälomasi mökki oheisista linkeistä:

Linkin takaa saat listauksen mökeistä hintoineen. Klikkaa mökin kuvaa, niin saat mökin valokuvat, kuvauksen ja saatavuuskalenterin. Hinnan saat helposti laskettua valitsemalla tulo- ja lähtöpäivän sekä klikkaamalla ”LASKE HINTA” -painiketta.

Voit myös kohdentaa hakuasia tarkemmin ja hakea vai ne mökit jotka ovat vapaana lomasi aikana. Valitse kohde yllä olevista linkeistä ja valitse lomasi tulopäivä sekä lähtöpäivä sivun vasemman laidan kalentereista. Klikkaa ”hae”-painiketta. Saat listan vapaista mökeistä hintoineen. Klikkaa mökin kuvaa, niin saat mökin valokuvat, kuvauksen ja saatavuuskalenterin. Hinnan saat helposti laskettua valitsemalla tulo- ja lähtöpäivän sekä klikkaamalla ”LASKE HINTA” -painiketta.

Vaihtopäivä sesonkiaikoina

Vaihtopäivä on sesonkiaikoina yleensä lauantai tai perjantain ja lyhin varausaika on viikko. Kesämökeissä kesä on huippusesonkia ja mökkilomailu on edullisinta keväällä ja syksyllä. Hiihtokeskusten mökeissä sesonkiaikaa on yleensä kevättalvi (viikot 8 – 17) sekä joulu ja uusivuosi.

Viikonloput

Viikonloppuhinta määräytyy yleensä kulloinkin voimassa olevan hintakauden mukaan. Helpoiten saat viikonloppuhinnan selville seuraavasti: Valitse tulopäivä ja lähtöpäivä ja klikkaa Hae. Saat näkyviin listan alueen vapaista mökeistä hintoineen. Klikkaa mökin kuvaa, niin saat mökin valokuvat, kuvauksen ja saatavuuskalenterin. Viikonloppuja vuokrataan rajoitetusti. Suurinta osaa viikonlopuista voi netissä varata vasta noin viikkoa ennen aloituspäivää.

Juhannus

Mökki, joissa vaihtopäivä on lauantai, juhannus myydään 8 vuorokauden pakettina ajalle 18.06.2011 – 26.06.2011 lauantai-sunnuntai. Jos mökissä on perjantaivaihto, myydään juhannus ajalle 24.06.2011 – 01.07.2011 perjantai-perjantai.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Technorati Tags: , , , , , ,

Tags: , , , , , ,
This post is under “Etelä-Suomi, Itä-Suomi, Länsi-Suomi, Lappi, Matkustaminen, Suomi, Tarjoukset” and has 1 respond so far.
If you enjoy this article, make sure you subscribe to my RSS Feed.

1 Respond so far- Add one»

  1. avatar1. Ilmainen Forex signaaleja Said:

    Olen piti lähettää jotain tällaista, mun kotisivulla ja te annoitte minulle idean. Kippis..

Post a reply

You must be logged in to post a comment.