Luksushuvila - Luksusmökit – Vuokraluksushuvila

Luksushuvila - Luksushuvilat – VuokraluksushuvilaLuksushuvilalomat ovat erittäin suosittuja ja sinun ei tarvitse omistaa omaa luksushuvilaa jotta pääset nauttimaan hyvästä lomasta suomen suveen tai miksi et voisi myös miettiä hiihtoa tai laskettelua suosituissa laskettelukohtaisessa ympäri Suomea. Luksushuvilaloma on erittäin hyvä vaihtoehto Suomen matkailussa ja se on myös suhteellisen edullista varsinkin, jos henkilömäärä on suurempi ja ruoka valmistetaan itse.

 

Luksushuvila vuokrataan yleisesti loma-ajaksi ja siellä vietetään mukavaa ja rentouttavaa luksushuvilalomaa perheen ja ystävien kanssa. Innokkaimmin Suomessa luksushuvila vuokrataan joulu- ja hiihtolomalla sekä tietenkin kesäaikaan. Myös ruska-aika on suosittu aika lähteä luksushuvilalomalle lapin ikimuistoiseen luonnon väriloistoon.

Lukumääräisesti eniten kesämökkejä oli Länsi-Turunmaan kunnassa, yli 8 000 mökkiä. Seuraavaksi eniten mökkejä oli Hämeenlinnassa, Kouvolassa, Salossa, Raaseporissa ja Kuusamossa, joissa kunnan mökkikantaan kuului yli 6 000 kesämökkiä. Vuokraluksusmökkien vuokrahinnat alkavat yleensä noin 1000 eurosta/viikko riippuen mökin sijainnista, järven/meren läheisyydestä, varustelusta, luksusmökin koosta ja muista mökin varusteista. Etelä-Suomessa asuu suuri osa suomalaisista, myös vuokraluksusmökkien kysyntä tällä alueella on suurempaa kuin muualla Suomessa. Etelä-Suomen luksushuvilat eivät oikeastaan ole mitään kesämökkejä vaan ympäri vuoden asuttavia ja hyvin varusteltuja huviloita.

Kaikkiaan 56 kunnassa oli vuoden 2009 lopulla enemmän kesämökkejä kuin vakinaisesti asuttuja asuntoja. Tilastokeskuksen teettämän tutkimuksen mukaan Suomessa oli vuonna 2009 n. 485 000 kesämökkiä.

Luksusmökin vuokraaminen on mukava tapa viettää kesälomaa, ja Suomessa onkin tuhansia vuokramökkejä. Puhdas vesistö, jylhät rannat, lukuisat saaret - parasta suomalaista luontoa! Vuokraluksusmökkissä asut laadukkaasti, luonnon helmassa. Vuokrahuvila on tyypillisimmin erittäin hyvin varusteltu lomanviettopaikka. Luksushuvila on usein paljon isompi kuin tavallinen kesähuvila ja aina talviasuttava.

Tyypillisesti ulkomaiset luksushuvilavuokraajat tulevat Saksasta, Ruotsista ja Venäjältä. Yleisin luksushuvilavuokrausseurue on 2-4 hengen porukka, jonka aikuiset ovat iältään 40 – 60 -vuotiaita. Suomalaisista mökin vuokraajista jopa puolet on kotoisin Helsingistä tai sen lähialueilta.

VuokraluksushuvilaLuksushuvila - Luksusmökit – Vuokraluksushuvila

 

Vaihtelun vuoksi vuokraluksushuvila voidaan vuokrata vaikkapa joka vuosi eri paikkakunnalta. Aina ei tarvitse mennä samaan paikkaan samalla kokoonpanolla viettämään ikimuistoisia luksushuvilalomahetkiä. Perheen kesken voi vuokrata tilavan mökin lapsiystävälliseltä alueelta, jossa on pienille lapsille aktiviteetteja runsaasti. Miesten kesken voidaan vuokrata vähän pienempi luksushuvila esimerkiksi Kuusamosta ja painua moottorikelkkasafarille tai laskettelureissulle.

Aina on myös niitä, jotka eivät ole harrastaneet mökkeilyä. Heidänkin kannattaa kokeilla ennemmin vuokramökillä kuin oman luksusmökin ostamisella sitä, että onko mökkeily mukavaa. Pettymyksien välttämiseksi kannattaa valita hyvämaineinen välittäjä, josta esimerkiksi tuttavillasi on kokemusta.

Luxury Holiday tarjoaa erittäin laadukkaat vuokramökit ympäri Suomea. Luksushuvila löytyy helposti Saimaan rannalta läheltä Helsinkiä tai Tamperetta. Talven vuokramökit suurimmista hiihtokeskuksia mm. Levi, Ruka ja Himos.

Sivustolta voi etsiä sopivaa vuokraluksusmökkiä seuraavilta alueilta: Etelä-Suomi, Itä-Suomi, Lappi, Länsi-Suomi, Oulu

Kesäluksushuvila

Kesäisin laadukas luksushuvila voi olla todella kiven takana, varsinkin Juhannus on varattu jo yleisesti hyvissä ajoin keväällä.

Talviloma

Talvikohteissa Joulu, uusivuosi ja hiihtolomakauden ajat ovat erittäin suosittaja ja mökin varaaminen kannattaa tehdä jo kesällä. Uudenvuoden ajat ovat erittäin suosittaja Venäläisten keskuudessa ja silloin saapuu suuri määrä matkaajia rajan toiselta puolelta.

Luonnollisesti hiihtokeskusten ja muiden harrastusmahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä sijaitsevat luksusmökit ovat tavallista kalliimpi talviloman aikaan.

Vuokrataan luksusmökki ja huvila. Lomamökit ja huvilat turvallisesti ja edullisesti vapaa-ajan ja liikematkustajien käyttöön Suomessa.