EnglishFinnishRussian
Luxury Holiday suojaa huolella henkilötietosi (ml. luottokorttitiedot) ja takaa niiden luottamuksellisuuden.

Tietojen kerääminen

Tehdessäsi loma-asuntovarauksen, sinua pyydetään täyttämään varauslomake, jossa kysytään nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoite, puhelinnumerosi ja maksun suorittamiseen tarvittavat luottokorttitiedot. Nämä tiedot tarvitaan, jotta varaus voidaan käsitellä ja suorittaa loppuun (mukaan lukien varausvahvistuksen lähettäminen sinulle sähköpostitse).

Henkilötietojen ilmoittaminen

Varauksen loppuun suorittamista varten ilmoitamme nimesi, yhteystietosi ainoastaan loma-asunnon omistajalle, johon varaus on tehty, elleivät lain vaatimukset, rikostutkinta, haasteet tai tuomioistuimen päätökset muuta edellytä. Aika ajoin saatamme käyttää kolmansien osapuolten palveluja joidenkin palveluiden ja toimintojen suorittamiseen puolestamme. Näillä kolmansilla osapuolilla saattaa olla pääsy henkilötietoihisi, jotta he saisivat palvelunsa ja toimintonsa suoritettua. He ovat kuitenkin salassapitovelvollisia, mikä takaa sen, etteivät he voi käyttää, välittää tai ilmoittaa tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Parantaaksemme palveluamme ja tuotettamme käytämme (väliaikaisia ja pysyviä) evästeitä, virallisia kolmansien osapuolien evästeitä, seurantapikseleitä ja/tai muita tekniikoita identifioimattoman tiedon keräämiseen ja voidaksemme seurata selauskäyttäytymistä ja käyttää kohdennettuja tai erityisesti räätälöityjä tarjouksia ja mainontaa sekä tarkkailla ja tallentaa sivustoillamme käyntejä ja sivustomme käyttöä.

Lisäksi tallennamme käyttöömme IP-osoitteesi, selaintyyppisi ja Internet-palveluntarjoajasi yksilöityä mainontaa sekä mahdollisia huijaus-, väärinkäyttö- ja rikostutkintatarkoituksia varten.

Yksityisyytesi suojaaminen ja turvaaminen verkossa

Euroopan henkilötietosuojalakien mukaisesti Luxury Holiday noudattaa tiukkoja turvallisuuskäytäntöjä estääkseen henkilötietojen väärinkäytön sekä asiattoman pääsyn kyseisiin tietoihin.

Luottokorttitietojen suojaaminen ja turvaaminen

Jotta voisimme suojata ja turvata saamamme henkilötiedot, käytämme tarkoituksenmukaisia yritysjärjestelmiä ja -käytäntöjä. Salausmenetelmä on alan standardi: Secure Socket Layer (SSL) -tekniikka. SSL-sertifikaattimme on Thawten myöntämä: www.thawte.com. Vain valtuutetut työntekijät pääsevät käsiksi henkilötietoihin palveluihimme liittyvien työtehtävien suorittamiseksi.

Milloin luxholiday.fi lähettää sinulle sähköpostia?

Kun olet tehnyt varauksen, sinulle lähetetään vahvistusviesti, joka sisältää kaikki varausta koskevat tiedot. Voit ottaa tämän vahvistuksen mukaasi matkalle ja käyttää sitä todisteena varauksestasi. Hieman ennen tulopäivääsi Luxury Holiday saattaa lähettää sinulle sähköpostin, jossa on mahdollisesti tietoa kohteesta ja jossa saattaa myös olla varaustasi ja kohdettasi koskevia yksityiskohtaisia tietoja ja tarjouksia (myös kolmansien osapuolten tarjouksia siinä määrin kuin olet ne sallinut). Lisäksi lähetämme sinulle asiakasarviolomakkeen lomasi jälkeen ja toivomme, että täytät sen.

Täyttämällä asiakasarvion suostut siihen, että täyttämäsi asiakasarvio voidaan julkaista sivustollamme kyseisen loma-asunnon kohdalla. Arvion tarkoitus on antaa tietoa (tuleville) asiakkaille loma-asunnon palvelutasosta ja sen laadusta. Pidätämme oikeuden arvion muokkaamiseen, hylkäämiseen tai poistamiseen oman harkintamme mukaan. Asiakasarviolomakkeita tulisi pitää kartoituksena, eivätkä ne sisällä minkäänlaisia tarjouksia, kutsuja tai kannustimia.

Jos haluat tilata uutiskirjeemme tai kampanjatietoa, tai haluat saada meiltä muuta informaatiota, tarjoamme sinulle mahdollisuuden tämän palvelun tilaamiseen. Jos et enää halua saada uutiskirjettämme ja muita tarjouksiamme, voit vain klikata Peru tilaus -linkkiä.

Muutokset

Luxury Holidaylla on aina tarvittaessa mahdollisuus muuttaa tapaa, jolla se kerää, välittää eteenpäin ja käsittelee henkilötietoja ja muita tarpeelliseksi katsomiaan tietoja. Tämän vuoksi yksityisyydensuojaan voidaan tehdä aika ajoin viimeisimpien muutosten mukaisia päivityksiä.